Back to Question Center
0

Pêdivîvekên hêsantir Virus û Spyware - Şêwirdariya Semalt

1 answers:
-->

På et tidspunkt blev det rapporteret i nyheden, at falske versioner af det berømte Pokémon Go-spil, den berømte Malware-svindel på Google, var blevet set i Google Play Butik. Nyhederne ryddet op på et aktuelt problem. Falske apps kan være skadelige; i den forstand, at de kan låse op enheder, så snart de er installeret.

Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, siger, at brugere skal genstarte deres telefoner eller installere Android Device Manager for at låse deres telefoner op.

Almindeligvis forårsager ondsindede apps problemer, som kan skade din telefons ydeevne, hvilket gør det ubrugeligt. Desuden har skadelige apps tendens til at indeholde annoncer, der hævder, at en farlig virus har inficeret din telefon - la iso en fotografia. Sådanne apps giver også brugere opmærksom på, at de sælger dyre værktøjer til at scanne deres enheder for at fjerne den farlige malware. Dette beder brugerne om at købe værktøjerne.

Google har gennem sine bestræbelser effektivt fjernet nogle af disse trojanere fra Play Butik. Desuden fortsætter den med at opdage skjulte dem som Judy malware. Judy, som inficerede både Android og IOS-enheder, havde angrebet tæt på 36 millioner Android-enheder, da det blev opdaget.

Enhver populær app kan stadig være i fare for at blive kopieret på en sådan måde. Men før du downloader apps fra Google Play Butik, kan du gennemgå et par nødvendige trin:

  • Undgå tredjepartsappbutikker. På trods af, at Google Play Butik undersøger apps, findes disse vira stadig i spilleforretningen. Som sådan er malware mere sandsynligt, at de findes i tredjeparts appbutikker, som sjældent er markerede apps. Derfor er det ønskeligt at undgå sådanne app butikker.
  • Bekræft navnet på appproducenten. Da det er nemt at downloade en falsk app fejlagtigt, bekræft navnet på app-udvikleren er korrekt.
  • Læs app anmeldelser. Mens du er i appbutikken, skal du tjekke brugeranmeldelserne. Søg også efter ekspertvurderinger og tekniske publikationer. Brugeranmeldelser er nyttige til at opdage skadelige apps.
  • Installer sikkerhedssoftware. Mange virksomheder tilbyder PC antivirusser og deres mobile versioner, herunder AVG, Bitdefender, Avast og Kaspersky. Sådan sikkerhedssoftware kan erhverves til et lille årligt gebyr, og når de er installeret, vil de scanne alle dine installerede apps og også advare dig, når de registrerer et inficeret websted.
  • Opdater din Android OS. Sørg for at downloade de nyeste versioner af Apps og OS opdateringer for at beskytte din telefon mod de seneste trusler.

Følg sikkerhedsnyheder. Software Security virksomheder har opdaget de fleste af sikkerhedsbrud og trojanske. I dette tilfælde er antivirusleverandøren ESET. Lukas Stefanko, en malwareforsker i sin rapport, bemærkede, at nogle falske apps opretter en låseskærm ransomware på Google Play Butik. En situation, der låser dig ud af din enhed og vil låse din enhed op under forudsætning af at du betaler cyberkriminaliteten.

Som en del af sikkerheden skal du sikre dig, at du sikkerhedskopierer din enhed, fordi du muligvis kan hente en skadelig app ved et uheld. Derefter kan du fabriksindstille din enhed. Derfor kan du gendanne dine data uden virus og derefter køre en sikkerhedsapp for at holde din enhed ren.

November 28, 2017